Hoe gaan we te werk?

  • Neem contact met ons op en vul zo volledig mogelijke het contactformulier in. Zo zijn we reeds op de hoogte van het type woning waarvoor u een EPC wenst en kunnen we u via mail de kostprijs doorgeven.
  • Wilt u een EPC voor gemeenschappelijke delen of kleine niet-residentiële gebouwen? Neem dan contact met ons op via een vrijblijvende prijsofferte.
  • We leggen vervolgens een afspraak voor een bezoek bij u vast. Dit omvat een nazicht van de documenten en een uitgebreide rondgang in uw pand van ongeveer 45 minuten om een precieze energiescore te bepalen.
  • We vragen u om op voorhand alle nodige documenten klaar te leggen: de bouwplannen van uw pand en de facturen van de isolatie van het dak, de gevel en de vloeren.
  • Na onze rondgang geven we nog een overzicht van wat genoteerd werd en is het mogelijk advies in te winnen over energiebesparende ingrepen die uw score kunnen verbeteren.
  • Dezelfde dag van opmeting ontvangt u het digitale EPC per e-mail. Enkel op aanvraag kunnen wij dit ook per post opsturen.

 

Breng ons bij de contactopname op de hoogte indien u een combinatie van een EPC-attest en keuring van elektrische installatie wenst. Wij staan in voor alle contact met onze partners, die de elektriciteitskeuring op afspraak bij u komt uitvoeren.

Voor het bekomen van een EPB-attest kan u ook contact met ons opnemen. We leggen vervolgens een afspraak met u vast en volgen uw aanvraag doorheen het bouwproces van ontwerpfase, over startverklaring, tot eindverslag of EPB-aangifte.

 

Het EPC-verslag?

Na ons bezoek leveren wij binnen 48 uur het digitale EPC-verslag. Dit uitgebreide verslag, geeft naast de energiescore ook een aantal aanbevelingen hoe u deze score kan verbeteren met energiebesparende ingrepen op maat van uw pand. 

Hebt u vragen over de inhoud van uw verslag? Neem dan snel contact met ons op. We staan steeds voor u klaar met verdere informatie.